non dualiteit check van Jenncoacht

Doe de non dualiteit check van Jenncoacht

Wil jij met non dualiteit van je leven een 10+ maken?

Doe de check of je bij Jenn past

Jenn heeft een eigen non duale aanpak die iedereen helpt om van zijn leven een 10+ te maken. Een combinatie van Westerse en Oosterse inzichten & humor en toekomstgerichte sessies in de buitenlucht. Benieuwd of non dualiteit iets voor jou is?

Een traject duurt 12 maanden, en daarmee realiseren we échte verandering. We graven niet in het verleden, maar kijken naar wat er nu speelt. Je zet nieuwe stippen op de horizon en vindt ultieme vrijheid terug. Ben jij klaar voor een awakening?

Doe direct de check!

Mijn coachingaanpak is down to earth en doelgericht. Het gaat hier niet slechts om gedragsverandering, maar om anders leren Zijn. Van binnenuit, voor altijd. 
Samen gaan we zo voor lange termijn resultaat. Dat betekent dat we intensief en inspirerend aan de slag gaan. Doe de check of dit bij jou past. Ik koppel persoonlijk aan je terug.

7 vragen aan jou:

Bedankt dat je dit hebt ingevuld. Ik doe de check of we bij elkaar passen en stuur je een persoonlijke terugkoppeling binnen 48 uur. Als het klikt, plannen we een intake. Tip: Lees minimaal 1 boek over non dualiteit of non duale coaching. Mijn persoonlijke favoriet is ‘Radiant Mind‘ van Peter Fenner. Ook Hans Laurentius heeft mooie boeken geschreven.

Weten of het klikt?

Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op. 

Test jezelf voor een eerste indruk.

© 2024 Jenn